Dodatkowe dane kontaktowe: |
Ferma OLDAR powstała w 1990 roku. Początkowo siedziba firmy mieściła się w Michałowicach. W roku 2008 zakończyła się budowa nowej siedziby, w której firma działa do dziś.
Na naszej fermie wykonujemy wszelkie prace związane z przygotowaniem jaj konsumpcyjnych, do sprzedaży detalicznej i hurtowej m. in. znakowanie i pakowanie jaj. We wrześniu 2004 roku wprowadziliśmy nową usługę skierowaną do wszystkich placówek masowego żywienia: dezynfekcję jaj promieniowaniem UV-C.
We wrześniu 2008 roku firma wdrożyła system HACCP (mający na celu zapewnienie bezpieczeństwa żywności, pozwala na uzyskanie pewności, że zakład wykonał wszystko dla bezpieczeństwa wyrobu i konsumenta, w odniesieniu do przepisów, zasad dobrej praktyki produkcyjnej i potrzeb klientów).
W sierpniu 2008 roku Ferma OLDAR uzyskała certyfikat ISO 9001:2009 (Międzynarodowy System Zarządzania Jakością), w listopadzie AgroBioTest (certyfikat ekologicznej produkcji żywności), zaś we wrześniu 2009 certyfikat ISO 22000:2006 (potwierdzający zgodność systemu HACCP).
Na przełomie 2008/2009 roku wymieniona została flota samochodów dostawczych dla jeszcze lepszej jakości przewożonych jaj.
Jaja z Sokołowa
Jaja z wolnego wybiegu
Jaja z chowu ściółkowego
Jaja ekologiczne
Jaja dezynfekowane
Jaja wielozbożowe
Jaja Przepiórcze
Jaja od kury zielononóżki
Logowanie do panelu